Hedtec_Asennustarvikkeet 2017-08-09T11:10:33+00:00

Hedtec Asennustarvikkeet

Kaapelit

Hedtecin kaapelivalikoima pitää sisällään tunnettujen tuote-merkkien erittäin laajan skaalan erityyppisiä kaapeleita ja johtimia. Valikoimastamme löytyy kaapeleita kansainvälisillä hyväksynnöillä (HAR, UL, CSA, DESINA yms.). Pitkäaikaisten ja hyvien kontak-tiemme ansiosta pystymme tarjoamaan myös asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjä erikoiskaapeleita. Toimitamme tarvittaessa kaapeleita myös suoraan asennuskohteisiin eri puolille maailmaa.

Asennustarvikkeet

Hedtecin monipuolisesta asennustarvikkeiden valikoimasta löydät alan johtavien valmistajien tuotteet monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Valikoimasta löytyy mm. asennuskalusteita, ohjaus- ja säätölaitteita, muuntajia, liiketunnistimia sekä pistokytkimiä.

Keskustarvikkeet

Keskustarvikkeiden valikoimamme kattaa korkealaatuisen, monipuolisen ja jatkuvasti kehittyvän malliston sähköalan komponentteja kuten esimerkiksi nokka-, pää- ja turvakytkimiä, kytkinkelloja, hämäräkytkimiä, valvontareleitä sekä varokealustoja sähkökeskusten, teollisuuden ja rakennusten ohjaukseen, suojaukseen sekä valvontaan.

Kiinteistönmittausjärjestelmät

Tarjoamme luotettavia ja testattuja mittausjärjestelmiä teollisuuden ja kiinteistöjen energianmittauksiin sekä sähköverkon analysointiin ja valvontaan. Järjestelmämme ovat liitettävissä useimpiin väyläratkaisuihin ja ne ovat täydellisesti etäkäytettävissä.