Hedtec_Teollisuus 2017-08-09T11:10:33+00:00

Hedtec Teollisuus

Lämmitys- ja ilmanvaihto

Edustamamme lämmitys- ja ilmanvaihtotuotteet ovat kotoisin Eurooppalaisilta huippuvalmistajilta, joiden tutkimus- ja kehitystyö on jo kymmeniä vuosia tuottanut tuotteita, jotka ovat suunnannäyttäjiä alan muille valmistajille. Markkinoimamme ilmaverho- ja kiertoilmakojeet sekä säteilylämmittimet on kehitetty erityisesti Pohjolan ankariin lämmitysoloihin. Kehitystyön lähtökohtana on huomioitu toimivuus, käyttäjä- ja asennusystävällisyys sekä ympäristön asettamat vaatimukset esim. ulkonäön ja äänitason suhteen.
Tuotteidemme esitteet, asennusohjeet sekä kytkentäkuvat löydät täältä.

Asennusjärjestelmät

SmartiS asennusjärjestelmä on turvallinen ja siisti tapa tuoda sähkö ja data sinne missä niitä tarvitaan. Se on erinomainen ratkaisu kun asennukselta vaaditaan joustavuutta, yksinkertaisuutta, nopeaa asennettavuutta sekä ennen kaikkea tyylikkyyttä. Asennusjärjestelmämme sopivat sekä uusiin että saneerattaviin kohteisiin.

Mittalaitteet

Laajasta mittalaite- ja analysaattorivalikoimastamme löydät sopivat tuotteet moninaisiin eri tarpeisiin. Edustamamme tuotteet ovat kansainvälisen IEC 1010-1 standardin mukaisia ja ne on kehitetty erityisesti käyttäjän turvallisuutta silmällä pitäen. Tärkeimpiä tuotealueitamme ovat asennustesterit, sähkönlaadunmittarit ja lämpökamerat.

Hydrauliikka ja pneumatiikka

Hedtecin hydrauliikka- ja pneumatiikkatuoteryhmä pitää sisällään laajan ja erittäin laadukkaan valikoiman työkaluja, tarvikkeita sekä niiden varaosia. Tuotteemme soveltuvat erinomaisesti vaativaan teollisuuden kunnossapito- ja kokoonpanokäyttöön ja ne ovat tunnettuja ja tunnustettuja ammattilaisten keskuudessa erityisesti niiden luotettavuudesta ja kestävyydestä.