Aubrilam – Space comes alive

Hedtec Valaistus ja kiinteistötuotteet on solminut sopimuksen uuden tuote-edustuksen kanssa. Ranskalainen Aubrilam valmistaa puisia valaisinpylväitä sekä ulkotilojen kalusteita.

Aubrilam valaisinpylväiden raaka-aineena käytetään suomalaista mäntyä. Tuotteiden loppujalostus tehdään Aubrilamin tehtailla Ranskassa. Aubrilam on ainoa puisten valaisinpylväiden valmistaja, joiden tuotteilla on CE-hyväksyntä. Pylväsvalikoimasta löytyy nelikulmaisia sekä pyöreitä pylväitä, joiden pituudet alkavat 3 metristä aina 26 metriin saakka. Värivalikoima on laaja ja myös erilaiset pintakäsittelyt ovat mahdollisia.

Ulkokaulustevalikoimasta löytyy erilaisia pöytiä, tuoleja, penkkejä, roska-astioita, katoksia, pyörätelineitä ynnä muita kalusteita. Myös projektikohtaiset erikoisratkaisut ovat mahdollisia.

Aubrilamin pöytiä ja tuoleja käytetään maailmanlaajuisesti McDonalds-ravintoloiden terasseilla. Tämän lisäksi joidenkin Hesburger-ketjun ravintoloiden terasseilla Suomessa ja Baltiassa on käytössä Aubrilam-kalusteita.

Tutustu valikoimaan tarkemmin:
www.aubrilam.com

Tuoteluettelo 2017-2018 (eng.)

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Marko Ruishalme, Tuotepäällikkö
Puh. 0207 638 223, marko.ruishalme@hedtec.fi

2018-05-18T11:59:13+00:00 toukokuu 8, 2018 |