BEGAn hybriditekniikka takaa optimaalisen valonjaon

BEGA-hybriditekniikka tarjoaa valaisimille erinomaisen hyötysuhteen yhdistettynä tarkkaan optimaaliseen valonjakoon.

Valaisimien tehokkuuden maksimoimiseksi BEGA käyttää yhä enemmän hybriditekniikkaa teknisissä sisä- ja ulkovalaisimissa. Hybriditekniikkaa hyödyntävissä valaisimissa käytetään tarkasti mitoitettuja alumiinipinnoitteisia heijastimia ja linssejä, jotka on valmistettu ultra-kirkkaasta silikonista (Liquid Silicone Rubber, LSR). Hybriditekniikalla on useita etuja verrattuna perinteisiin järjestelmiin ja se yhdessä BEGAn LED-tekniikan kanssa takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen. BEGA valaisimien optisissa järjestelmissä käytetään vain komponentteja, jotka valmistetaan kaikkein kestävimmistä materiaaleista.

Valaistuksessa silikonipohjaisella linssillä on merkittäviä etuja synteettisiin hiilipohjaisiin linsseihin verrattuna. Silikonit ovat epäorgaanisia polymeerejä, jotka eroavat merkittävästi termoplastisten synteettisten materiaalien (PC, PMMA ja PMMI) orgaanisista polymeereistä. Silikonista valmistetut linssit kestävät muovista valmistettuja linssejä paremmin ikääntymistä ja äärimmäisiä olosuhteita, kuten korkeaa lämpötilaa ja UV-säteilyä.

Yhdessä erittäin tarkkojen heijastimien kanssa silikonilinssit varmistavat, että mahdollisimman suuri osa LED-moduulin tuottamasta valosta siirtyy hybridi-optiikan avulla ulos valaisimesta tuottaen optimaalisen ja tarkan valonjaon.

Esimerkkejä hybriditekniikkaa hyödyntävistä valaisimista

 

GENIUS-sisävalaisimet

GENIUS-sarjaan kuuluu useita eri sisäkäyttöön tarkoitettuja valaisinmalleja. Kaikista malleista löytyy runsaasti erinlaisin tehoin ja valonjaoin varustettuja valaisimia. GENIUS-valaisimet voidaan varustaa joko DALI-ohjattavilla tai tavanomaisilla ei-ohjattavilla liitäntälaitteilla.

Alasvalot ulkotiloihin

Ulkokäyttöön tarkoitetuista LED-alasvaloista löytyy runsas valikoima eri tehoisia ja kokoisia valaisimia. Näitä alumiinivalusta valmistettuja valaisimia on saatavilla kolmella eri valonjaolla. Valaisimet on varustettu erillisillä DALI-liitäntälaitteilla ja ovat siten liitettävissä valaistusohjausjärjestelmiin.

Uudet valonheittimet

Uusissa LED-valonheittimissä yhdistyy kompakti muotoilu ja jopa 8100 luumenin valovirta. Näitä alumiinivalusta valmistettuja valaisimia on saatavilla kahta eri kokoa kolmella eri valonjaolla. Valaisimia löytyy asennusrasialla tai G ½ liitäntäkierteellä (ISO 228) kiinnitettäväksi lisätarvikkeisiin. Valokeiloja voidaan muokata ja rajata lisätarvikkeiden avulla.

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää

Marko Ruishalme, Tuotepäällikkö
Puh. 0207 638 223, marko.ruishalme@hedtec.fi

2018-07-13T09:59:02+00:00 heinäkuu 10, 2018 |