BEGA – sama muotokieli, erilaiset olosuhteet

BEGAn valaisinvalikoimasta löydät nyt kattavasti valaisimet niin ulko- kuin sisäkäyttöön. Voit yhdistää niillä sisä- ja ulkotilat saumattomiksi kokonaisuuksiksi.

BEGA on tunnettu jo vuosikymmeniä korkealaatuisista ja kestävistä ulkovalaisimistaan. Valaisimien tyylikäs ja vähäeleinen muotokieli on aina sopinut erinomaisesti moderniin pohjoismaiseen arkkitehtuuriin ja laajasta valikoimasta on ollut helppo löytää valaisin suunnittelukohteen kaikkiin ulkovalaisin tarpeisiin.

Nyt BEGA-mallisto sisältää myös Collection Glashütte Limburg ja Collection BOOM -valaisimet

Collection Glashütte Limburg mallisto koostuu korkealuokkaista sisustusvalaisimista. Valaisimien lähtökohtana on heidän itse valmistama huippulaatuinen lasi, valaisimien pitkäikäisyys sekä kaunis ja ajaton muotoilu. Vuosikymmenten aikana heidän valaisimensa ovat saavuttaneet useita merkittäviä muotoilualan palkintoja.

Collection Boom valaisimissa yhdistyy traditionaalisten ulkovalaisimien muotoilu, moderni valotekniikka ja korkealuokkaiset valmistusmateriaalit. Nämä valaisimet sulautuvat kauniisti osaksi historiallista arkkitehtuuria. Materiaalina käytetään paljon myös pronssivaluja ja kuparia. BOOM-valaisimet sopivat erinomaisesti rakennuksiin, joissa on runsaasti kuparipintoja, sillä valaisimien raakakuparipinta elää yhdessä rakennuksen mukana patinoituen kauniisti ajan kuluessa.

Lue lisää BEGA-valaisimista

Tutustu BEGAn tuotteisiin

Lisätietoja ammattilaisille antaa:
Marko Ruishalme, Tuotepäällikkö
Puh. 0207 638 223, marko.ruishalme@hedtec.fi

2017-10-06T13:19:27+00:00 lokakuu 3, 2017 |