Carel – laadukasta kostutusta teollisuuden tarpeisiin

Ilman kosteus on elintärkeä monella elämän alueella. Sen avulla luodaan terveellinen työ- ja elinympäristö. Toimisto- ja asuinrakennuksissa sopiva ilman kosteus on mukavuustekijä, jolla on myös vaikutusta ihmisen terveyteen.

Teollisuudessa eri alat ovat riippuvaisia tasaisesta ilmankosteudesta. Höyry- ja sumutuskostuttimia käytetään esimerkiksi painotaloissa, elektroniikkateollisuudessa, taidemuseoissa, kirkoissa, sairaaloissa ja muissa kohteissa, joissa ilman kosteudella on vaikutusta prosessiin tai olemassa olevien esineiden säilyvyyteen. Carelin höyrykostuttimien laajasta mallivalikoimasta löytyvät sekä elektrodi- että vastusperiaatteella toimivat kostuttimet. Sumutuskostutuksen valikoimista löytyvät puolestaan painevesi- ja paineilmakostuttimet sekä ultraääni- ja keskipakokostuttimet.

Carel humiFog -painevesikostuttimet ja humiSonic-ultraäänikostuttimet

Carel-sumutuskostuttimet ovat energiatehokkaita laitteita. Sumutuskostutus tapahtuu paineistetulla vedellä, joko kanaviston kautta tai suoraan huonetilaan huonejakoyksiköiden avulla. Suuriin kostutustarpeisiin soveltuu humiFog- järjestelmä, jonka tuotto on 100-1000kg/h ja pienempiin tarpeisiin humiSonic-ultraäänijärjestelmä, jonka tuoton alue on 0,5 – 18kg/h. Vesi sumutetaan erittäin hienojakoisena sumuna, joka takaa nopean absorboitumisen ympäröivään ilmaan

Sumutuskostutus on hygieeninen tapa kostuttaa huoneilmaa, sillä laitteissa käytetään puhdistettua RO-vettä ja mm. humiFog- laitteiston osat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Vettä ei kierrätetä tai seisoteta, vaan automaattinen huuhtelu huolehtii tästä asiasta. Edellä mainittujen ominaisuuksiensa vuoksi myös laitteiden huoltotarve on vähäinen.

Carel humiFog ja humiSonic sumutuskostuttimien säätötarkkuus ja -alue vastaavat koviinkin vaatimuksiin, joten laitevalikoimasta löytyy ratkaisu moniin kohteisiin. Tutustu mallistoomme osoitteessa www.hedtec.fi tai olemalla meihin yhteydessä osoitteen hedtec@hedtec.fi kautta.

 

Lisätietoja: 

Anne-Mari Virtanen, Tuotepäällikkö
Puh. 0207 638 267, anne-mari.virtanen@hedtec.fi

2017-11-02T15:31:16+00:00 marraskuu 1, 2017 |