Frico-ilmaverhot pitävät Prisma-keskus Kangasalan lämpimänä pakkasilla

Prisma-keskus Kangasala uudistui ja laajeni keväällä 2015. Keskuksessa palvelevat Prisma myymälän lisäksi myös Alko, LähiTapiola, Timanttiset, Saunalahti, Silmäasema, Musti ja Mirri, Luontaistuntija Kangasala sekä Kiinteistönvälitys Aula LKV.

Oy Hedtec Ab toimitti kohteeseen Frico PA3500WL ja AGS4000WL sarjojen ilmaverhokojeita kauppakeskuksen pääsisäänkäynnille, ravintolan sisäänkäynnille sekä lastausoville. Kojesarjat ovat tuttuja myös muista S-ryhmän markettikohteista, mutta kyseisessä kohteessa ohjaus liitettiin poikkeuksellisesti ModBus -väyläohjaukseen.

Ilmaverhokojeilla ja älykkäällä ohjauksella toteutetaan kauppakeskuksen sisäänkäynneille tehokas ilmasulku, jolla pystytään ylläpitämään haluttuja oloja mahdollisimman energiatehokkaasti. Oy Hedtec Ab osallistui väyläohjauksen toimintojen suunnitteluun sekä vastasi kojeiden ja ohjauksen käyttöönotosta kohteessa.

Väyläliitännän avulla pystytään kojeille tuottamaan väylän kautta mittaustietoja (esimerkiksi sisä- ja ulkolämpötilasta) ja tilaohjaus näille asetusarvoille (päivä- ja yökäyttö). Lisäksi väylän kautta monitoroidaan kojeiden käyntitilaa (puhallusnopeutta, venttiilin asentoa, hälytys jne.). Itse ohjauksesta huolehtii SIRe Advanced ohjausjärjestelmä.

Ammattilaisille lisätieto antaa:
Marko Mustonen, Tuoteryhmäpäällikkö
Puh. 0207 638 260, marko.mustonen@hedtec.fi

Tutustu myös muihin ilmaverhokojeisiimme tästä

2017-03-22T10:03:49+00:00 marraskuu 10, 2016 |