Gewiss-vikavirtasuojakytkin testaa itsensä automaattisesti kerran kuukaudessa ja vähentää kustannuksia

Sähköturvallisuus on tärkeää ihmisten ja omaisuuden suojelemiseksi kaikissa ympäristöissä niin kotitalouksissa, teollisuudessa kuin kaupoissakin. On tärkeää, että turvallisuuden ylläpito on helppoa, vaivatonta ja jatkuvaa.

Gewiss ReStart Autotest -vikavirtasuojakytkin varmistaa kriittisten järjestelmien toiminnan ja turvallisuuden kaikissa tilanteissa. Se soveltuu erityisesti kohteisiin, joissa vikavirtasuojakytkimiä on paljon ja niiden testaaminen ja uudelleen virittäminen manuaalisesti vie paljon aikaa. Tällaisia kohteita ovat esimerkiksi koulut, tehtaat ja sairaalat.

Vikavirtasuojakytkimessä on automaattitestaus ja se osaa virittää itsensä uudelleen esimerkiksi verkkohäiriön aiheuttaman turhan katkoksen jälkeen. Ennen uudelleenviritystä kytkin tarkistaa, että kuorman puolella kaikki on kunnossa. Kytkin testaa itsensä automaattisesti kerran kuukaudessa, minkä takia se on ihanteellinen kohteissa, joissa testattavia vikavirtasuojakytkimiä on paljon. Käyttämällä Gewiss-vikavirtasuojakytkintä tavanomaisen sijaan minimoidaan kustannukset.

Vikavirtasuojakytkintä on mahdollista saada myös PRO-versiona, jolloin Wi-fi-toiminnon avulla voidaan seurata järjestelmän tilaa esimerkiksi mobiililaitteen avulla.

Katso videoesittely tuotteesta:

 

Mikäli haluat lisätietoja, ota yhteyttä

Kari Aikio, Tuotepäällikkö
Puh. 0207 638 243,
kari.aikio@hedtec.fi

2018-10-12T16:12:00+00:00 lokakuu 15, 2018 |