Hedtec hakee tuotekoordinaattoria valaistusosastolle

Valaistusosastomme edustaa Suomessa useita tunnettuja eurooppalaisia valaisinvalmistajia ja haemme nyt osastollemme tuotekoordinaattoria.

Työtehtävät ovat monipuolisia toimistotehtäviä sisältäen myös asiakaspalvelua. Toivomme hakijalta hyvää kielitaitoa, koska työhön kuuluu paljon yhteydenpitoa tavarantoimittajiimme.

Työ sisältää pääasiassa tuotetietojen ylläpitoa ja hallinnointia. Sen lisäksi työhön sisältyy avustavia markkinointitehtäviä ja projektien tarjouslaskenta- ja tarjousseurantatehtäviä.

Hakijalta toivomme:

  • hyvää suomen kielen ja englannin osaamista. Saksan ja ruotsin kielen taito on eduksi.
  • hyviä IT-taitoja ja Microsoft Office -ohjelmien hallintaa (Powerpoint, Outlook, Excel, Word)
  • käytännön kokemusta toimistotehtävistä ja asiakaspalvelutehtävistä
  • oma-aloitteellisuutta, hyvää omaksumiskykyä ja järjestelmällisyyttä
  • kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että osana ryhmää

Toivomme hakijalta työkokemusta mielellään yli 5 vuotta. Työ alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään 24.9.2018. Työpaikka sijaitsee Helsingin Lauttasaaressa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si 4.8.2018 mennessä osoitteeseen matti.kaitamaa@hedtec.fi.


Oy Hedtec Ab on kotimarkkinoilla toimiva korkealaatuisten sähköteknisten tuotteiden maahantuoja, joka kuuluu vuonna 1918 perustettuun Hedengren konserniin. Hedtec on jakaantunut kolmeksi yksiköksi, jotka ovat Kaapelit/Asennustarvikkeet, Teollisuus sekä Valaistus/kiinteistötuotteet. Tuotteemme kattavat laajasti talotekniikan ja teollisuuden eri osa-alueet.

2018-06-21T10:10:15+00:00 kesäkuu 18, 2018 |