Hedtec 2019-01-02T16:59:24+00:00

Oy Hedtec Ab

Hedtec on kotimarkkinoilla toimiva sähköteknisten tuotteiden  maahantuoja. Hedtec on osa suomalaista Hedengren konsernia, joka on perustettu vuonna 1918. Olemme vuosikymmenten aikana kasvaneet vakaaseen markkina-asemaan ja rakentaneet pitkäaikaiset kumppanuussuhteet niin päämiehiin kuin asiakkaisiin. Lähtökohtanamme on korkea asiakastyytyväisyys, joka saavutetaan hyvällä teknisellä osaamisella, ensiluokkaisilla tuotteilla ja palveluhenkisyydellä.

Hedtecille on myönnetty laatu- ja ympäristösertifikaatit ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015 heinäkuusta 2018 alkaen. Nämä sertifikaatit ovat voimassa 5. heinäkuuta 2021 asti.

Myynti- ja toimitusehdot

Hedtec on jakaantunut kolmeksi yksiköksi, jotka ovat Asennustarvikkeet, Teollisuus sekä Valaistus/kiinteistö. Yksiköt hoitavat itsenäisesti omien liiketoiminta-alueidensa asiakaspalvelun, markkinoinnin ja tuotevalikoiman kehittämisen. Hedtecin tuotteet kattavat laajasti rakentamisen, liike-elämän, asumisen ja teollisuuden eri osa-alueita.

Asennustarvikkeet

Hedtec Asennustarvikkeet on keskittynyt kaapeleiden, asennustarvikkeiden sekä keskusvalmistuksen komponenttien maahantuontiin ja markkinointiin. Edustamamme päämiehet ovat oman alansa johtavia valmistajia.

Teollisuus

Teollisuusosasto jakautuu neljään päätuotealueeseen: lämmitys- ja ilmanvaihtotekniikkaan, hydrauliikka- ja pneumatiikkatuotteisiin sekä mittalaitteisiin ja asennusjärjestelmiin.

Valaistus- ja kiinteistötuotteet

Tarjoamme parhaat työkalut laadukkaan valaistuksen ja kiinteistörakentamisen toteuttamiseen. Tuotteemme ja tietotaitomme edustavat alojensa huippuosaamista.