Novus Attenzia – ihmislähtöistä ja älykästä valaistusta työpaikalle

Novus Attenzia tekee työtilasta ergonomisen ja miellyttävän. Valaisimen antama valo on ihmislähtöistä ja auttaa keskittymään.

Monipuolinen ja ihmislähtöinen Novus Attenzia -tuoteperhe luo miellyttävän työympäristön ja auttaa keskittymään. Valaisimien valo helpottaa työskentelyä luoden ihanteellisen ympäristön luovuudelle ja tuottavuudelle. Valaisimet eivät ole ainoastaan tehokkaita ja toimivia vaan myös tyylikkäitä.  

Attenzian pöytä- ja toimistovalaisimia on saatavana kolmea eri mallia ja niihin on saatavana useita värivaihtoehtoja ja lisäosia. Valaisimien monipuolisuus tekevät niistä todellisen järjestelmäratkaisun sisustussuunnittelijoille.  Attenzia-perhe sopii ominaisuuksiltaan erityisesti projekteihin, jotka vaativat valaistukselta laajentumiskykyä ja mukautuvuutta eri olosuhteisiin.

Älykkäitä Attenzia-valaisimia on mahdollista saada liike- ja hämärätunnistimella varustettuina. Mikäli tilassa on riittävästi valoa tai siinä ei havaita liikettä kytkeytyy valaisin pois päältä säästäen energiaa. Tilaan astuttaessa tai valon hämärtyessä kytkeytyy valaisin automaattisesti uudestaan päälle.

Ihmislähtöistä valaistusta (Human Centric Light, HCL)

Novus Attenzia space active HCL -valaisimella voit luoda työtilaan ihmislähtöistä valaistusta. Ihmislähtöisellä valaistuksella luodaan biologisesti tehokkaita valaistusratkaisuja hyödyntämällä valaisimen värilämpötilan säätöä ja älykkäitä valonohjausjärjestelmiä. Valaistuksella tuetaan ihmisten vuorokausirytmiä ja parannetaan keskittymistä. Ihmislähtöisiä valaistusratkaisuja suunniteltaessa pitää erityisesti kiinnittää huomiota valonlähteen spektriin, valaistuksen intensiteettiin sekä oikeaan ajoitukseen ja kestoon. Novus Attenzia space active HCL -valaisimella voit vaikutta tilassa työskentelevien stressi- ja unihormoni melatoniinin tuotantoon ja näin myös tilassa työskentelevien ihmisten vuorokausirytmiin. Aamuisin valaisimen valo on ihmistä stimuloivaa, kylmän valkoista ja iltaa kohden valo muuttuu rentouttavan lämpimäksi.

Novus Attenzian valaisimia voidaan käyttää myös täydentämään Novus More Space System -valaisinjärjestelmää. Yhdistämällä näiden kahden valaisinsarjan tuotteita voidaan luoda älykäs, moderni ja ergonominen toimistokonsepti.

 

 

 

Tutustu Novus Attenziaan tarkemmin

 

Lataa PDF-esite

 

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää

Jutta Härkönen, Tuotepäällikkö
Puh. 0207 638 227
jutta.harkonen@hedtec.fi

2019-06-11T12:07:25+00:00 lokakuu 25, 2018 |