Smartis-pistorasiapylväs on joustava ratkaisu

Pistorasiapylväät helpottavat virran jakamista toimistotiloissa. Siirrettävät pylväät elävät toimistomuutoksissa mukana.

Monitilaympäristö ja avokonttorit ovat toimistotilojen tätä päivää ja tulevaisuutta. Tilat ovat joustavia ja muuntuvat käyttäjien tarpeiden mukaan. Kun pöytiä ja tuoleja liiku- toiseen, myös virranjaon on oltava siirrettävissä. Seinäpistorasiat rajoittavat merkittävästi esimerkiksi työpöytien sijoittelua tiloissa, joissa työpisteiden määrä ei ole aina vakio.

Siksi pistorasiapylväät ovat järkevä ja vaivaton ratkaisu hyvin suunnitelluissa toimistotiloissa. Pistorasiapylväiden avulla sähkö, tele ja data saadaan siirtymään mukana juuri sinne missä niitä tarvitaan.

”Täysin asennusvalmiit pylväät voidaan toimittaa viimeisten asennusten joukossa ja ne ovat saman tien käyttökunnossa palvelemaan erilaisia käyttäjätarpeita.”

Virta katosta

Hedensmartis1grenin peruskorjatuissa tiloissa jokainen toimistohuone on varustettu SmartiS-pistorasiapylväillä. Kaikkiaan talon asennettiin yli 150 tukevasti omalla jalallaan seisovaa ja siirrettävissä olevaa jakelupylvästä.

”Täällä käytimme värinä eloksoitua alumiinia, joka on valkoisen kanssa SmartiS-pylväiden vakioväri. Muitakin värejä saa tilauksesta, joten pylväät saadaan aina sopimaan tyylikkäästi muuhun sisustukseen”, kertoo pistorasiapylväistä vastaava tuotepäällikkö Kari Kalliola Hedtecistä.

”Muita räätälöintimahdollisuuksia värin lisäksi ovat pylväiden korkeus sekä pistorasioiden määrä ja paikat.”

Hedengrenin tiloissa pyöreiden SmartiS-pylväiden korkeudet vaihtelevat 2,3 metristä 3-metrisiin huoneen korkeuden mukaan. Varustuksena on kaksi atk-pistettä sekä pöydän yläpuolella neljä suojamaadoitettua sähköpistoketta ja alapuolella kuusi. Virranjakelussa on käytetty yläjakelupaneelia, jossa on vielä neljä pistorasiaa ja kaksi atk-pistettä.

Suositeltava SmartiS

”SmartiS-pylväät ovat helppokäyttöisinä ja vaivattomasti asennettavina järkevä ratkaisu sekä uusiin tiloihin että saneerauskohteisiin. Pistorasiat ja liitännät ovat aina valmiina pylväässä, joten pylväät voidaan asentaa vasta aivan rakennustyön viimeisessä vaiheessa. Pistorasiapylväät on hyvä valinta myös suojeltavissa kohteissa, koska kiinteää asennusta ei tarvitse tehdä, vaan pylväät ovat helposti siirrettävissä”, Kalliola kertoo.

Tutustu SmartiS-pistorasiapylväisiin
Lisätietoja: Kari Kalliola, Tuoteryhmäpäällikkö
Puh. 0207 638 265, kari.kalliola@hedtec.fi

Teksti: Tuija Holtinen | Kuvat: Hedengren

2017-08-09T11:10:36+00:00 huhtikuu 6, 2016 |