Steinel iHF 3D -tunnistinsarjalle German Innovation Award 2018 -palkinto

Steinelin älykäs tunnistinsarja, iHF 3D, valittiin parhaaksi valaistuskategorian uutuudeksi German Innovation Award 2018 -kilpailussa.

iHF 3D on innovatiivinen suurtaajuusliiketunnistinsarja ulkokäyttöön. Tunnistin hyödyntää suurtaajuusteknologiaa lähettäen ympäristöön signaalin, joka heijastuu takaisin tunnistimeen. Jos ympäristössä havaitaan liikettä kytkee tunnistin esimerkiksi valaisimen päälle. Tunnistus on aukotonta riippumatta siitä, onko liike poikittaista vai kohtisuoraa suhteessa tunnistimeen. Kasvien ja pienten eläinten liike ei aiheuta vääriä kytkentöjä.

Innovaatiopalkinnon lausunnossa todettiin liiketunnistimien toimintahäiriöiden olevan kiusallisia ja energiaa tuhlaavia. iHF 3D -tunnistimien 160 asteen valvonta-alue on säädettävissä epäsymmetrisesti kolmessa sektorissa 1-7m. Näin voidaan rajata tunnistusalueen ulkopuolelle esim. kiinteistön vieressä sijaitseva tiealue tai naapurin piha.

Arvioinnissa riippumaton poikkitieteellinen asiantuntijaryhmä käytti palkitsemisen kriteereinä mm. käyttäjäetua, innovaatiostrategiaa, toimivuutta ja käytettävyyttä. Saksalainen innovaatiopalkinto myönnetään ainoastaan uusille tuotteille, jotka tuovat käyttäjälle lisäarvoa ja joilla on kestävä vaikutus.

Lisätietoa innovaatiopalkinnosta

 

Mikäli kiinnostuit, kerromme mielellämme lisää

Stig Gustavsson, Tuoteryhmäpäällikkö
Puh. 0207 638 221
stig.gustavsson@hedtec.fi

2018-09-28T14:26:59+00:00 lokakuu 2, 2018 |