Turvallista liikkumista kaupungissa BEGAn törmäyksenkestävillä pollarivalaisimilla

Erilaiset ulkoilmatapahtumat ovat olennainen osa viihtyisää kaupunkia. Näin talviaikaan tunnelmalliset joulumarkkinat keräävät runsaasti yleisöä nauttimaan myyntikojujen tarjonnasta ja kauniisti valaistusta kaupunkitilasta.

Tapahtumia järjestettäessä on kuitenkin aina muistettava osallistujien turvallisuus. Autolla väkijoukkoon ajaminen tahattomasti tai tahallisesti voidaan estää esimerkiksi käyttämällä suuria väliaikaisia betoniesteitä. Betoniesteet parantavat turvallisuutta, mutta samalla ne luovat myös turvattomuuden tunnetta läsnäolollaan eivätkä istu kaupunkikuvaan.

BEGA-järjestelmäpollarit ovat huomaamaton ja tyylikäs tapa estää autolla väkijoukkoon ajaminen. Ne sulautuvat ympäristöön ja voivat olla paikallaan turvaamassa ihmisiä myös ulkoilmatapahtumien ulkopuolella. Törmäyksenkestäviä järjestelmäpollareita on saatavilla kahdessa eri valaisinrungossa; neliskanttisena 220 mm leveänä, sekä pyöreänä halkaisijaltaan 265 mm.

Neliskanttinen pollari on suunniteltu pysäyttämään kokonaispainoltaan maksimissaan 1,5 tonnia painavan henkilöauton nopeuden ollessa enintään 50 km/h. Pyöreä pollari pysäyttää jopa 7,5 tonnia painavan kuorma-auton nopeuden ollessa enintään 50 km/h. BEGAn törmäyksenkestävät pollarit eivät ainoastaan suista ajoneuvoa reitiltään, vaan tekevät siitä myös toimintakyvyttömän.

 

Katso kuinka valaisimet pysäyttävät henkilöauton ja kuorma-auto:

 

 

 

Kun suunnittelet valaistusta BEGAn LED-järjestelmäpollareilla, valitset ensin valaisimen pään vaaditun valonjaon mukaan. Tämän jälkeen voit valita lisäominaisuuden valaisinrunkoon.

 

 

Lue lisää törmäyksenkestävistä järjestelmäpollareista

 

Lisätietoja BEGA-valaisimista Sinulle antaa

Marko Ruishalme, Tuotepäällikkö
Puh. 0207 638 223 
marko.ruishalme@hedtec.fi

2017-12-22T14:01:13+00:00 joulukuu 22, 2017 |