Uusi Steinel Sensor Guide on ilmestynyt

Steinel Sensor Guide esittelee kuusi erilaista Steinelin käyttämää tunnistintekniikkaa, joiden avulla rakennusten eri tilojen tunnistintekniset haasteet ovat ratkaistavissa luotettavasti ja kustannustehokkaasti. Sisällysluettelon hakusanat, kuten ”Aulat ja käytävät”, ”Luokkahuoneet”, ”Urheiluhallit” jne. johdattelevat luettelon sivuille, joissa esitetään kuhunkin tilaan soveltuvia tunnistinteknisiä ratkaisuja.

True Presence, digitaalinen HF-tunnistus on uusi, mullistava Steinelin kehittämä tunnistintekniikka. Tunnistin on niin herkkä, että se havaitsee hengityksen aiheuttavat mikroliikkeet – muuta liikettä ei tarvita. Absoluuttisen läsnäolon lisäksi havaitaan myös absoluuttinen poissaolo valvonta-alueella. Tämä tuo uusia ulottuvuuksia tunnistintekniikan hyödyntämiselle talotekniikassa. Mallista riippuen True Presence -tunnistimet valvovat myös valaistuksen voimakkuutta, lämpötilaa, ilmankosteutta, ilmanpainetta, haihtuvia orgaanisia yhdisteitä (VOC) ja hiilidioksiditasoa. True Presence -tunnistimien hillitty muotokieli soveltuu arkkitehtonisiin ratkaisuihin.

Lue sähköinen Steinel Sensor Guide

Tutustu True Presence -tekniikkaan

Haluatko uuden Steinel Sensor Guide -luettelon postitse?

Uusi Sensor Guide -luettelo on saatavana myös paperisena versiona. Tilaa luettelo, niin toimitamme sen sinulle postitse.

Tilaa paperinen Steinel Sensor Guide

Oikeanlaisen tunnistintekniikan valinnassa sinua auttaa

Stig Gustavsson, Tuoteryhmäpäällikkö
Puh. 0207 638 221
stig.gustavsson@hedtec.fi

2019-05-17T15:07:13+00:00 toukokuu 15, 2019 |