Veksøn kaupunkikalusteet sulautuvat urbaaniin ja nuorekkaaseen Jätkäsaareen

Helsingin Jätkäsaareen rakennetaan nyt paljon. Alueelle nousee jatkuvasti uusia kerrostaloja ja liiketiloja – käynnissä on tälläkin hetkellä kymmeniä rakennusprojekteja. Jätkäsaari on muuttumassa teollisuusalueesta viihtyisäksi asuinalueeksi ja työpaikkakeskukseksi, jossa palvelut toimivat hyvin. Katukuva Jätkäsaaressa on raikas ja jokaista yksityiskohtaa on ajateltu. Jätkäsaaren asuinalueen on arvioitu valmistuvan vuoteen 2030 mennessä, jolloin siellä on tilaa 18 000 asukkaalle.

Jätkäsaaren yleisilme on moderni, mutta myös vanhaa on jätetty näkyviin. Vuonna 2016 valmistunut Clarion-hotelli on tästä oiva esimerkki. 16-kerroksinen lasitorni on muotoilultaan selkeä ja nykyaikainen. Tyyli jatkuu myös sisätiloissa – sisustuksessa on käytetty pohjoismaista selkeälinjaista muotoilua. Hauska yllätys löytyy kuitenkin katutasosta tornin takaa. Siellä on säilytetty Lars Sonckin 1930-luvulla suunnittelemat makasiinit, jotka toimivat nykyään Clarionin suurena tapahtumakeskuksena.

Veksøn pyörätelineet tukevat hotellin uutta ja vanhaa yhdistelevää tyyliä

Ajattomat Veksøn pyörätelineet edustavat myös pohjoismaista muotoilua ja sopivat siksi erinomaisesti Clarion hotellin ympäristöön. Hotellin pihassa sijaitsee 15 ROYAL-pyörätelinettä. Jätkäsaaressa on useita pyöräteitä ja keskustaankin pääsee nopeasti polkemalla. Clarionissa polkupyörällä vierailevan on mahdollista jättää pyörä turvallisesti hotellin pihaan. Veksøn telineet ovat kestäviä ja kauniita, siksi ne ovat erinomainen valinta kohteeseen kuin kohteeseen.

Moderni ja kompakti pihapiiri Saukonkanavassa

Jätkäsaaren suunnittelussa on huomioitu piha-alueiden ja puistojen tärkeys. Clarionissa käytetty selkeä ja moderni linja jatkuu niissäkin. AS Oy Saukonkanavan piha on monikäyttöinen ja hyvin suunniteltu kokonaisuus.

Katso kuvat kohteesta viemällä hiiri pyörä- tai roskakorisymbolin päälle.

Taloyhtiön pihalle on valittu Veksøn SILHUETTE-pyörätelineet. Telineitä on 45 kappaletta, mutta pelkistetyn ja tyylikkään muotoilunsa ansiosta ne sulautuvat pihapiiriin, eivätkä vie paljoa tilaa. Pyörätelineiden tyyli jatkuu myös roskakoreissa. Pihalla on ajattomia, selkeälinjaisia harmaita Veksøn ROYAL-roskakoreja. ROYAL-roskakori on valittu myös vähän matkan päähän sijaitsevan AS Oy Helsingin Atlantiksen pihalle. Veksøn pihakalusteissa yhdistyy käytännöllisyys ja tyylikkyys.

Pyöräily on pop

Pyöräily on moderni tapa kulkea kaupunkien keskusta-alueella, ja sen suosio on jatkuvassa kasvussa. Pyöräilijöitä tulee näkymään katukuvassa tulevaisuudessa entistäkin enemmän. Kaupunkeihin rakennetaan jatkuvasti enemmän pyöräteitä ja pyöräilyn sujuvuus yritetään huomioida entistä paremmin kaupunkisuunnittelussa. Veksøn valikoimassa on useita pyörätelineitä, aina yhden pyörän telineestä kymmenien pyörien telineisiin. Tanskalaiselta Veksøltä löydät pohjoismaiden parhaat pyörätelineet.

 

Tutustu tästä Veksøn monipuoliseen pyöräteline- ja -katosvalikoimaan sekä muihin kaupunkikalusteisiin.
 

 

2017-08-15T15:45:48+00:00 kesäkuu 14, 2017 |